Φετινές Επιτυχίες Μαθητών

09/ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ/2017

Το ωδείο μας απευθύνει πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που με τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις και τις συναυλίες μας πέτυχαν ουσιαστική πρόοδο μέσα στην ωδειακή χρονιά 2016-2017. Τόσο οι μαθητικές συναυλίες, όσο και τα ετήσια καλλιτεχνικά γεγονότα που έχουν οργανωθεί από το ωδείο μας με επιτυχία, μας κάνουν περήφανους για όλους τους μαθητές και τους καθηγητές μας! Αισθανόμαστε συγκινημένοι και ευχόμαστε η νέα σχολική χρονιά να αποτελέσει για άλλη μια φορά πηγή έμπνευσης όλων!

 

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να αναφερθούμε σε κάποιους μαθητές μας που προσπάθησαν ιδιαίτερα τη χρονιά που πέρασε και να τους συγχαρούμε για τις επιτυχίες τους.  Αναφέρονται ενδεικτικά οι παρακάτω:

 

Ξεπαπαδάκου Φωτεινή, καθηγήτρια Ελένη Ραπτάκη: Συμμετοχή με επιτυχία και performance ως διακεκριμένη μικρής ηλικίας υποψήφια στην 9η Διεθνή Θερινή Ακαδημία και Φεστιβάλ Πιάνου-Πόρος 2017. Εισαγωγή με πολύ υψηλή βαθμολογία στο Μουσικό Γυμνάσιο Αλίμου-Ιούνιος 2017.

 

Μαλαματένιος Αριστοτέλης, καθηγητής Σπύρος Νταϊφάς: Εισαγωγή στο μουσικό Πανεπιστήμιο Κέρκυρας-Ιούνιος 2017

 

Ηλιάδη Σόνια, καθηγήτρια Ρόζα Πουλημένου:  Συμμετοχή με επιτυχία και performance ως η μικρότερη σε ηλικία υποψήφια της πρώτης Θερινής Ακαδημίας Μουσικού Θεάτρου-διοργάνωση του Ιονίου Πανεπιστημίου, τμήμα μουσικών σπουδών Κέρκυρας-Ιούλιος 2017

 

Μοντέρνο group μαθητών Νέου Ωδείου Αλίμου, καθηγητής Μιχάλης Νάσσερ: Τακτική συμμετοχή των μαθητών κάθε χρόνο με επιτυχία σε εμφανίσεις εκτός του χώρου του ωδείου, όπως εκδηλώσεις του δήμου Αλίμου και Παλαιού Φαλήρου, σκηνές και μαγαζιά όπως το Hollywood Stage Bar, το Plus Café στον Άλιμο και άλλες μουσικές σκηνές.

 

Η λίστα αυτή θα συμπληρωθεί σύντομα σε νέα ανακοίνωσή μας με άλλες επιτυχίες μαθητών! Ευχαριστούμε πολύ όλους τους καθηγητές μας και τους γονείς που υποστηρίζουν το έργο μας!

EN EL